Népszerű szerviz szolgáltatásinak..

Számítógép javítás/szerviz 

Lassú, zajos, sűrű időközönként lefagyó vagy Ön által teljesen működésképtelennek tűnő rendszerét bevizsgáljuk, majd javítjuk, hogy újra használni tudja immáron számítógépes hibáktól mentesen! Nem csak szoftveres, hardveres számítógép javítást is egyaránt vállalunk budapesti szervizünkben vagy Budapest és 150 km körzetében otthonában!

Felhasználói programok pl.: Microsoft Office telepítése és beállítása.

Szolgáltatásunk közé tartozik a számítógép tisztítása (por eltávolítása), processzor újrapasztázása, teljes körű számítógép szervizelést végzünk az eszközön!

Windows telepítés

Eltérő igényeknek megfelelően, Windows 7/8/10 operációs rendszerek szakszerű telepítése. Önmagába foglalja a legújabb verziófrissítések telepítését, a számítógép hibák nélküli, rendeltetésszerű működéséhez a megfelelő hardvereszközök illesztőprogramjainak telepítését.

Lehetőség van a Windows telepítéshez teljes adatmentést is kérni, ebben az esetben külső adathordozóra lementjük az adatait és a telepítés végeztével visszamásoljuk!

Vállalási idő: 1-2 nap.

Adatvisszaállítás

Véletlenszerűen törölt fájlok visszaállítása, adatmentés végrehajtása sérült / hibás HDD (merevlemezről), SSD vagy pendrive és különböző adathordozókról.

A mechanikai hibás eszközök visszaállítása külön informatikai szakmába vág, ezért profi tapasztat külsős céggel együttműködve állítjuk vissza az adatait!

Vállalási idő: 4-5 nap, az adatok mennyiségétől és a hiba típusától függően.

Biztonsági Adatmásolás

Megfelelően működő adathordozóról (merevlemez, pendrive, SSD, memória kártya) történő adatmásolás, egy másik adathordozóra. Javasoljuk, hogy az érzékeny adatokat több adathordozón egymástól elkülönítve tárolják.

Vállalási idő: akár aznap.

Hálózat beállítás, router telepítés

Szükség esetén beszerezzük a routert és a helyszínen beállítjuk a szükséges eléréseket. Általában a WiFi jelszavakat a hálózat nevét kérik Ügyfeleink.

Érdemes még pár beállítást elvégezni a router-ben. Pl. NAS távoli elérésének a beállítása, vagy akár a szülői felügyelet!

Hardver beszerzése és csere

Vállaljuk számítógép javításához szükséges alkatrész beszerzését és cseréjét vagy hardveres gyorsítás céljából történő eszközcserét számítógépében pl. merevlemez csere SSD meghajtóra, vagy memória RAM bővítését.

 1. HDD/SSD beszerzése: 1-2 nap, de elképzelhető, hogy raktárkészleten is találunk megfelelőt!
 2. Komplett számítógép beszerzése: igénytől függően, építéssel 1-2 nap alatt
 3. Egér billenytüzet beszerzése: 1-2 nap alatt
 4. Monitor, nyomtató beszerzése: általános típusok beszerzése 1-2 nap alatt

Laptop / számítógép karbantartás és átvizsgálás

A legtöbb felhasználó „user” módban használja a számítógépét, ezért célszerű időközönként karbantartásokat végezni a gépen, hogy az esetleges meghibásodásokat megelőzzük!

Amit vizsgálunk:

 • Hardver állapot, memória/adattároló(k)
 • Automatikusan induló programok
 • Operációs rendszer állapota, log fájlok ellenőrzése
 • Illesztőprogramok frissessége
 • Programok frissessége
 • Nem kívánatos szoftverek, vírusok/trojan/malware keresése

Vállalási idő: akár aznap

Laptop, PC gyorsítás (SSD/Memória bővítés)

Lehetőség szerint 8GB-ra érdemes bővíteni a jelenlegi számítógépek memóriáját. Az ennél kevesebb memóriával rendelkező gépeken előfordulhat pl. egy Youtube video, plusz egy böngészőben 4-5 lap egyidejű megnyitásával lassulás.

A számítógép szétszedése, és egy új SSD meghajtó beszerelése is sokat segít a teljesítményen!

Vállalási idő: akár aznap

HDD – SSD csere

A legtöbb laptop nagyságrendileg gyorsítható egy jó minőségű SSD-vel. Ugyan ez igaz a számítógépekre is. A mai programok rengeteg különálló fájlt használnak és ezáltal lassítják a rendszer működését. Az SSD más elven működik, nincs benne „forgó-morgó” alkatrész.

A csere megoldható teljes adatmentéssel és a számítógépet vagy a notebookot nem szükséges újratelepíteni, ha csak Ügyfelünk nem akarja egy friss telepítéssel is frissíteni a számítógépét.

Vállalási idő: 1-2 nap alatt

Vírusirtás

Az esetek túlnyomó részében a vírusok, a nem felelősségteljes számítógép használat idején fertőzik meg rendszerét, melynek a következménye, hogy számítógépe minél hamarabbi szervizelést igényel. A számítógépes vírusok fenyegetést jelentenek például dokumentumai számára, bizalmas -személyes adatai számára (pl. bankkártya információk). Minél hamarabb felfigyel a különböző számítógépes hibákra (sűrű rendszerfagyás, indokolatlanul elfogyó tárhely, felugró ablakok stb.), annál kisebb a lehetősége a vírusoknak a károkozásra rendszerében.

ESET ANTIVIRUS

A TŐLUNK VÁSÁROLT ESET LICENCEKET DÍJMENTESEN TELEPÍTJÜK SZÁMÍTÓGÉPÉRE!

Cégünk hivatalos ESET viszonteladó!

A kártevőket eltávolítjuk, majd igénye szerint licenszdíjas (több védelmi funkcióval ellátott) vagy ingyenes vírusirtó szoftvert telepítünk rendszerére, a legfrissebb vírusdefiníciós adatbázis verzióval, hogy számítógépe a legújabb vírusok ellen is védve legyen!

Vállalási idő: a személyre szóló licenc megérkezésétől függően, akár még aznap

Szoftver telepítés

Igény szerint, bármilyen szoftvert (legyen szó licenszdíjas vagy ingyenes szoftverről) telepítünk számítógépére, kérésének megfelelően. Szolgáltatásunk magába foglalja az esetleges verziófrissítést, hibajavítást. Windows Linux szerverek telepítése és karbantartása.

Szakvélemény

Összetört javíthatatlan eszközök selejtezése, vagy szakvélemény írása a biztosító felé.

Vállalási idő: a eszköz bevizsgálását követően, 1-2 nap alatt

Notebook tisztítás

A legtöbb laptop, vagy hordozható számítógép igényel éves karbantartást, mert a hűtőbordákhoz bejut a por és drasztikusan csökken a ventilátor hűtési ereje. Ez a jelenség miatt a notebook túlmelegszik, esetleg ki is kapcsolhat!

Ha már kikapcsol a notebook ellenőrizni kell a ventilátor csapágyait is, hogy időközben a bejutó por nem tette-e tönkre és hogy nincs-e szükség a notebook ventilátor cseréjére!

Vállalási idő: a eszköz bevizsgálását követően, 1-2 nap alatt

Garanciális ügyintézés Adatmentéssel

Ha nem biztos, hogy adatait megőrzik a szervizben, vagy illetéktelen hozzáféréssel miatt nem szívesen adja ki adatait, kérje segítségünket. Ha a hibás eszköz nem az adattároló akkor kiszereljük a gépből így biztosan megússza adatvesztés, vagy illetéktelen hozzáférések nélkül!

Szolgáltatásainknál a vállalási nap extrém leterheltség esetén változhat!

Márkafüggetlen notebook szerviz szolgáltatásaink:

Szervizünk Acer, Asus, Dell, Fujitsu, Fujitsu-Siemens, HP, Hp-Compaq, Lenovo, IBM-Lenovo, LG, Packard Bell, Panasonic, Philips, MSI, Samsung, Sony, Toshiba gyártójú notebookok, laptopok, netbookok javítását vállalja gyors határidővel, szakszerűen, garanciával.

Általában megoldható a hordozható számítógépek anapi, vagy 1-2 napos átfutási idővel való javítása. Ellenben némely notebook alkatrész nehezen beszerezhető ezért elképzelhető extrém eset is amikor 1-2 hét lehet az javítási idő! Ebben az esetben is a szervizbe behozott eszközök javítása az előzetes árajánlat megtekintése és elfogadása után történik. A cégünk Budapest és Pest megye minden részéről várja ügyfeleit

  Küldjön üzenetet most, számítógépes hibái nem fog magától megjavulni!