Számítógép Szerviz Gyakori kérdések

A számítógép javítás minden esetben Otthonában vagy Irodájában történik?
Az esetek túlnyomó részében, egy helyszíni kiszállás alkalmával, elvégezhető a számítógép szervizelése. A hibabejelentés megtörténtekor, kollégánk tájékoztatni fogja Önt a megközelítőleges szervizelési időről. Hibajellegtől függően, változhat a számítógép javítási idő, ebben az esetben saját szervizünkben javítjuk meg rendszerét! Lehetőség van Távsegítséggel Teamviewer programmal! Ilyenkor a számítógépre távolról jelentkezünk be és végezzük el a hibajavításokat.
Amennyiben a helyszíni kiszállás alkalmával nem sikerül a számítógép javítása, kell-e fizetnie?

Igen, ha a kiszállás alkalmával bebizonyosodik, hogy a számítógép javítása nem elvégezhető. Ilyen eset lehet, egy hardverelem hibás működése. Amennyiben nem kérik a további javítást, abban az esetben a kiszállási díjat és a szervizelésre ráfordított óradíjat számoljuk fel.

Csak magánszemélyeknek vagy cégeknek is vállalnak számítógép javítást?

Nem, cégek és magánszemélyek részére is rendelkezésre áll informatikai és rendszergazdai szervizünk.

Magányszemélyek részére kedvezőbb óradíjakat számolunk fel, mert rendszergazda kollégánknak nem szükséges szerver üzemeltetési tapasztalatokkal rendelkeznie.

Egy helyszíni kiszállás alkalmával, milyen költséggel kell számolnia?

Fix rendszergazda szolgáltatási és kiszállási díjjal dolgozunk, többletköltséggel nem fog szembesülni! Aktuális számítógép és notebook javítási árlistánkat itt találja.

Munkájukra vállalnak-e garanciát?

Szervizelési munkáinkat több, mint 10 éves rendszergazda tapasztalattal végezzük. Minden szervizelési munka után, munkalapot állítunk ki Ügyfelünk számára, melyre garanciát vállalunk.

A beépített számítógép alkatrészekre amennyiben nem érte fizikai sérülés a gyártó által vállalt garacia érvényes! Az alkatrészeket nagyker kapcsolatainkon keresztül szerezzük be! Elkerülve a nem mindig legálisból származó, hiba esetén problémás cégeket!

Notebook szervizelést is vállalnak?

Igen, a notebook, tablet, hordozható számítógép szeriv is működik cégünknél, ésezek az eszközök is köthető a számítógépekhez. Ellenben nem minden javítási/szervizelési munkát irodánkban végzünk. A törött, alaplap hibás, forrasztani szükséges eszközöket partnercégeinken keresztül javíttatjuk meg Ügyfeleinknek. Garanciánk természetesen érvényes minden általunk kiszámlázott számítógép szervizes munkára.

Operációs rendszer telepítésénél veszhetnek el adataim?

Nem! Ha az újratelepítés előtt kéri, hogy mentsük le az adatait, akkor a Windows újratelepítése / PC javítása előtt szervizes kollégánk készít egy úgynevezett Image-t a régi rendszerről és abból bármikor visszamásolhatóak az adatai!

Szervizben történő javítás esetén, milyen költséggel kell számolnia?

A számítógépe bevizsgálása és a hibajelenség(ek) feltárása után, tájékoztatjuk Önt a további lehetséges opciókról és árajánlatot adunk a változott javítási díjakról. Önkényesen nem kezdünk olyan munkába ami Önnek plusz költséget jelentene!

    Küldjön üzenetet most, számítógépes hibái nem fog magától megjavulni!