Rendszergazdáink többféle módon kezdhetnek neki számítógép javításának. Vegyük ezeket a lehetőségeket sorra:

Helyszíni számítógép javítás

Nagy előnye, hogy kényelmes megoldás az Ügyfél oldaláról. A rendszergazda házhoz/irodába megy és ott a helyszínen megjavítja az elromlott PC-t.

Bizonyos hibákat viszont nem lehet a szervizben vagy távolról megjavítani. Ilyenek pl. a hálózati eszközök (router) hibái, vagy WiFi hálózat tesztelését sem tudjuk a helyi adottságok teljes ismerete nélkül elvégezni.

Szerviben való javítás

Költséghatékonyabb megoldás, de nagy hátránya, hogy el kell juttatnia számítógépét szervizünkbe, ami nem minden esetben a legideálisabb megoldás. A javításra hozott gépeket munkaidőben tudjuk fogadni, így ez is hátrányt jelenthet.

Háztól – házig (Futárszolgálattal)

Sok esetben praktikus lehet, ha nem tudunk eljutni Önhöz, mert dolgozik, vagy Ön nem tudja eljuttatni valami oknál fogva a számítógépet szervizünkbe.

TÁVSEGÍTSÉG

Az egyik legjobb megoldás mindkét fél számára! Praktikus mert nincs kiszállási díj és a hibák 80%-a javítható a segítségével. Biztonságos mert csak akkor tudunk hozzáférni gépéhez amikor engedélyt ad rá.

Fontos kitétel még, hogy számítógépe rendelkezzen internetkapcsolattal!

A használatára nincs szükség különleges számítógépes ismeretekre, egy programot nevezetesen a Teamviewer Quick Support-ot kell az alábbi linkről letölteni.

Nem elhanyagolható szempont, hogy kedvező pc javítási költségek is társulnak a távsegítséghez.

    Küldjön üzenetet most, számítógépes hibái nem fog magától megjavulni!