Magyarországon a személyi számítógépek 95%-án Windows operációs rendszer valamelyik verziója 7, 8, 10 fut. Ennek oka, hogy a MAC és Linux nem terjedt el a felhasználók körében a bonyolultabb mindennapi kezelés miatt.

Windows 10 start menü

Jelenleg támogatottsága a Windows 10-nek és Windows 8-nak van. A hivatalos oldalon lehet tájékozódni: Windows támogatottság

Windows telepítést PC-re notebookra/laptopra egyaránt vállalunk.

Miből áll egy friss Windows 10 telepítés?

Ha az Ügyfél kéri a számítógépről készítünk egy image fájlt amiben lementjük a Windowst és az összes beállítást, felhasználó fájlokkal együtt. Erre azért van szükség, hogy ha valami „mégis” ott marad akkor azt minden biztonsággal vissza tudjuk állítani és ne keljen adatmentést végeznünk!

A gépet átvizsgáljuk hardveresen, hogy alkalmas-e a Windows 10 futtatására és, hogy van-e megfelelő driver, illesztőprogram minden perifériához.

Ha ezek megfelelnek akkor a klasszikus format c: következik és megkezdjük a Microsoft Windows telepítését!

A telepítés végeztével beállítjuk a felhasználókat, szükség esetén a jogosultsági szinteket, szülői felügyeletet ha gyerek is használná a gépet. Majd jöhet a felhasználói programok feltelepítése ami egy olyan programcsomag ami a hétköznapi használatra megfelelő!

Végezetül jöhetnek az adatmentésből visszaállítandó fájlok!

    Küldjön üzenetet most, számítógépes hibái nem fog magától megjavulni!