Számítógép javítás/szerviz 

Lassú, zajos, sűrű időközönként lefagyó vagy Ön által teljesen működésképtelennek tűnő rendszerét bevizsgáljuk, majd javítjuk, hogy újra használni tudja immáron számítógépes hibáktól mentesen! Nem csak szoftveres, hardveres számítógép javítást is egyaránt vállalunk! Szolgáltatásunk közé tartozik a számítógép tisztítása (por eltávolítása), processzor újrapasztázása, teljeskörű számítógép szervizelést végzünk az eszközön!

Windows telepítés

Eltérő igényeknek megfelelően, Windows 7/8/10 operációs rendszerek szakszerű telepítése. Önmagába foglalja a legújabb verziófrissítések telepítését, a számítógép hibák nélküli, rendeltetésszerű működéséhez a megfelelő hardvereszközök illesztőprogramjainak telepítését

Adatvisszaállítás

Véletlenszerűen törölt fájlok visszaállítása, adatmentés végrehajtása sérült / hibás HDD-ről (merevlemezről).

Adatmásolás

Megfelelően működő adathordozóról (merevlemez, pendrive, SSD, memória kártya) történő adatmásolás, egy másik adathordozóra.

Hardver beszerzése és csere

Vállaljuk számítógép javításához szükséges alkatrész beszerzését és cseréjét vagy hardveres gyorsítás céljából történő eszközcserét számítógépében pl. merevlemez csere SSD meghajtóra, vagy memória RAM bővítését.

Vírusírtás

Az esetek túlnyomó részében a vírusok, a nem felelősségteljes számítógép használat idején fertőzik meg rendszerét, melynek a következménye, hogy számítógépe minél hamarabbi szervizelést igényel. A számítógépes vírusok fenyegetést jelentenek például dokumentumai számára, bizalmas -személyes adatai számára (pl. bankkártya információk). Minél hamarabb felfigyel a különböző számítógépes hibákra (sűrű rendszerfagyás, indokolatlanul elfogyó tárhely, felugró ablakok stb.), annál kisebb a lehetősége a vírusoknak a károkozásra rendszerében.

A kártevőket eltávolítjuk, majd igénye szerint licenszdíjas (több védelmi funkcióval ellátott) vagy ingyenes vírusirtó szoftvert telepítünk rendszerére, a legfrissebb vírusdefiníciós adatbázis verzióval, hogy számítógépe a legújabb vírusok ellen is védve legyen!

Szoftver telepítés

Igény szerint, bármilyen szoftvert (legyen szó licenszdíjas vagy ingyenes szoftverről) telepítünk számítógépére, kérésének megfelelően. Szolgáltatásunk magába foglalja az esetleges verziófrissítést, hibajavítást.

Kérje Számítógép Szervizünk segítségét +36 1 445 0007